Ilmoittaudu arvonluontityöpajaan!

20.3.2014

Tervetuloa kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääville yrityksille suunnattuun arvonluonti-työpajaan Uudella Tehtaalla 3.4. klo 9-16.

Työpajassa kasvatat tuotteittesi ja palveluidesi arvoa asiakkaalle ja kirkastat arvolupauksesi – nopeasti ja tehokkaasti. Opit paremmin esittelemään yritystä asiakkaillesi, bisnesenkeleille, pääomasijoittajille ja muille rahoittajille.

Päivän aikana kehitetään esityksiä eteenpäin yhdessä muiden osallistujien kanssa sekä asiantuntijapalautteen avulla. Asiantuntijana toimivat Reijo Syrjäläinen ja Kai Hämäläinen.
 
Reijo Syrjäläisellä on yli 35 vuoden kokemus kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta, kasvattamisesta ja rahoittamisesta. Syrjäläinen toimii mm. enkelisijoittajana sekä kasvuyritysten valmentajana Vigo-kiihdyttämö Gorilla Venturesissa.
 
Kai Hämäläinen on yli 25-vuotisen kansainvälisen uransa aikana työskennellyt mm. yrittäjänä ja toimitusjohtajana kuudessa yhtiössä. Tällä hetkellä hän toimii sijoitusjohtajana Navaro Capital Oy:ssä. Hämäläisellä on vankka kokemus eri toimialoilla toimivien kasvuyritysten rahoituksesta.
 
Arvonluontitalkoot hyödyntävät SRI Internationalin kehittämää Value Creation Forum –mallia. Sessiot ovat olleet tuloksellisia ja saaneet yrittäjiltä erinomaista palautetta.
 
Tilaisuus on osallistujille maksuton ja osa Tredean hallinnoimaa StartUp Tampere –hanketta.
 
 
 
Paikka: Uusi Tehdas, Väinö Linnan aukio 15, 3. kerros (Finlaysonin alueella), 33210 Tampere
Lisätietoja myös: Jukka Matikainen, p. 040 533 6379