ConnectUSA auttaa suomalaiset yritykset amerikkalaisille markkinoille

13.2.2014

Ilmoittaudu 7.3. pidettävään tilaisuuteen nyt! Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystö ja -suurlähettiläs Bruce Oreck lähestyvät uudella ja innovatiivisella tavalla yritysten keskinäistä yhteistyötä. ConnectUSA-ohjelma rakentaa yhteyksiä amerikkalaisten ja suomalaisten yritysten ja seutujen välillä, ja näin helpottaa kaupan ja investointien toteutumista molempiin suuntiin. Tampereen tilaisuuden järjestämisestä vastaavat Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy sekä Tampereen kauppakamari.

Yhdysvaltain suurlähetystön ConnectUSA-kiertueen tilaisuuksia järjestetään kevään 2014 vähintään 8 kaupungissa. Kiertue on avoin kaikille kaupungeille, seuduille sekä ennen kaikkea kaikille USA:n markkinoista kiinnostuneille yrityksille. ConnectUSA-tilaisuuksissa Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystön henkilöstö kertoo parhaista tavoista, joilla suomalaiset yritykset voivat laajentaa USA:n markkinoille ja ohjaavat yrityksiä niiden ihmisten puheille Yhdysvalloissa, joista on heille eniten hyötyä USA:n valloituksessa. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole ainoastaan Suomalaisten yritysten auttaminen yhdysvaltain markkinoille vaan kiertue mahdollistaa myös amerikkalaisten yritysten investoinnit Suomeen sekä muun yhteistyön suomalaisyritysten kanssa.
Aloituskiertueen jälkeen ConnectUSA-ohjelma jatkaa pysyvien yhteyksien muodostamista ja ylläpitämistä yhdysvaltalaisten ja suomalaisten yritysten välillä, ja näin edistää molempien maiden yritysten menestymistä tulevaisuudessa.   
7.3. 2014 klo 12-14.30 Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestettävän ConnectUSA-kiertueen tilaisuuteen odotetaan satoja Yhdysvaltain markkinoista kiinnostuneiden pirkanmaalaisten yritysten edustajia. Tilaisuuden avaa Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen, jonka jälkeen USA:n Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck ottaa tilaisuuden haltuunsa valloittavalla tyylillään. Bruce Oreck on tunnettu kehonrakennusharrastuksestaan sekä intohimostaan ilmastokysymyksiä kohtaan.
Ilmoittautuminen on alkanut osoitteessa: www.tredea.fi/lomakkeet/connect-usa/
 
Lisätietoja:
Political/Economic Section Chief Rodney Hunter         Johtaja Petri Nykänen
U.S. Embassy in Helsinki                                            Yrityspalvelut ja investointien
                                                                             houkuttelu, Tredea Oy
050 392 9179                                                            040 806 2375
HunterRM@state.gov                                                petri.nykanen@tredea.fi