In English

Infopankki

Pirkanmaan elinkeinorakenteessa on sopivasti terveellistä vaihtelua, kaikki ei ole yhden kortin varassa. Seudulla on aina uutta vireillä ja verkostot toimivat yli rajojen. Teknologia on ollut Pirkanmaalla jo pitkään kuin kotonaan ja alan osaaminen on vaikuttavaa, usein mennään kehityksen etunenässä. Innovaatioiden kotiseudulla on tehty monia maailmanluokan läpimurtoja ja kehitetty ihan tavallisten ihmisten elämänlaatua parantavia tuotteita ja palveluja. Kattavan kuvauksen seudusta löydät osoitteesta www.tampereallbright.fi.

Pirkanmaalla toimii kattava koulutustoimijoiden joukko ja suurin osa toimijoista kuuluu Learning Bridgen verkostoon.

Tältä sivulta löydät kattavasti tietoa niin Learning Bridgestä kuin koulutusviennistä. Klikkaa kiinnostavaa palkkia vasemmalta.

 

____________________________________________________________________________________________________

Learning Bridge hankkeen loppukyselyn tulokset

Learning Bridge -hankkeen palautekyselyssä kartoitettiin koulutusvientikentän ja osallistujaorganisaatioiden muutosta kuluneen kahden vuoden aikana sekä hankkeesta koituneita hyötyjä.

Tulokset voit katsoa oheisesta Pdf-liitteestä:

PDF-tiedostoLearning Bridge -hankkeen loppukyselyn tulokset (551 kB)
Katso täältä loppukyselyn tulokset

 __________________________________________________________________________________________________

Learning Bridge -hankkeen väliarivointi

Learning Bridge –hankkeen puolivälin aikoihin toteutetaan kehittävä väliarviointi hankkeen toiminnasta.

Väliarvioinnin toteuttamisajankohtaan mennessä Learning Bridge -hankkeen ja sen muodostaman verkoston toiminta on ollut varsin monipuolista. Toimintaan on kuulunut muun muassa kansainvälisiä opintomatkoja (Iso-Britannia ja Tanska), hankkeen verkostolle lähetettävä uutiskirje, verkostotapaamisia, projekti- ja ohjausryhmän kokouksia sekä koulutuksia ja seminaareja, joissa on ratkottu koulutusvientiin liittyviä haasteita.

Olennaisessa osassa hankkeen toimintaa ovat olleet myös hankkeessa muodostetut ja eri teemoihin perustuvat tiimit. Verkostossa toimivia tiimejä tällä hetkellä ovat yrittäjyys(kasvatus)tiimi, Kiinan ja Venäjän osaajat, All Bright! Summer School -tiimi, opettajainkoulutustiimi ja ICT-osaajien ryhmä.
 

Väliarvoinnin tulokset alla pdf-tiedostoina

PDF-tiedostoVäliarvioinnin esittely (767 kB)
Väliarvioinnin tulokset tiivistettynä diashowna
PDF-tiedostoVäliarviointi (523 kB)
Väliarviointiraportti