Hyvis Pirkanmaa, elinvoimaa hyvinvointiyrityksille -julkaisu

Hyvät yrittäjät ja yhteistyökumppanit ESR-rahoitteinen Hyvis Pirkanmaa -hanke (2010-2013) tarjosi Pirkanmaan alueen hoiva-, hyvinvointi- ja sote-yrityksille yrityslähtöisiä kehittämis- ja konsultointipalveluita. Hankkeeseen osallistuneita yrityksiä on runsaat 150, toteutuneita kehittämis- ja koulutuspäiviä 3500, suuri määrä yritystapaamisia, sekä lukuisia tapaamisia ja kontakteja verkostokumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Yrittäjyys luo hyvinvointia – kotona ja maailmalta

Hoito- ja hoivapalvelualan valtakunnalliset kehittäjäpäivät 30.9.-1.10.2013 Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, Tampere

SOSTE järjestää järjestötoiminnan kehittäminen -koulutuksen Tampereella 21.-22.5.2013

Koulutus tarjoaa ideoita ja näkökulmia talouden ja hyvän hallinnon, viestinnän, arvioinnin, projektityön ja vapaaehtoistoiminnan ohjaamisen parissa toimiville. Tavoitteena on lisätä osallistujien valmiuksia toimia ja vaikuttaa tuloksellisesti, vahvistaa arvioivaa ja kehittävää työotetta sekä edistää keskinäistä yhteistyötä ja verkostoitumista. Paikka:Technopolis Yliopistonrinteessä. Osoite on Kalevantie 2.

Hoiva-alassa on vetovoimaa 9.4.2013 Sastamalassa

Hoiva-ala on kasvava toimiala, joka tarjoaa mahdollisuuksia monimuotoiselle yrittäjyydelle ja monenlaisille palveluille. Hoiva- ja hyvinvointialalla tarvitaan yhteistyötä ja uusia raikkaita ajatuksia. Puistokatu 10, 2. krs., juhlasaliin